Hoe kunnen Wij Het Hoge Licht Aantrekken?

laitman_530Vraag: Hoe kunnen wij het Hoge Licht aantrekken? Hoe weten wij dat het werkt?

Antwoord: Alleen door onze gezamenlijke inspanning om ons met elkaar te verbinden en één te worden! Als ik in een groep mensen ben die dezelfde intentie hebben en hetzelfde hoge spirituele Doel en wij proberen om ons te verbinden en één te worden, trekken wij het Hervormende Licht aan.

Wij voelen in welke mate wij plotseling veranderen en in welke mate wij het systeem in ons begrijpen dat alle delen van de werkelijkheid met elkaar verbindt.

We gaan voelen dat onze wereld vol nieuwe krachten is en we zien hoe deze krachten zich verbinden tot één netwerk, we zien het plan dat dit netwerk bestuurt. Dit plan is de Schepper, de Hoge Kracht die onze wereld bestuurt. Wij ontdekken het Hoge Leiderschap en gaan eraan meewerken.

From Israeli Radio Program 103FM, 7/12/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: