Een Spirituele Wereld? Het Is Eenvoudig!

laitman_933Vraag: Hoe ontdekken wij de spirituele wereld?

Antwoord: Er zitten tien mensen bij elkaar die studeren en spreken over hun onderlinge verbinding, ieder van hen annuleert zichzelf (maakt zich ondergeschikt) voor de anderen en op die manier worden zij één.

Door deze eenheid bereiken zij het gevoel dat de Hogere Wereld zich tussen hen onthult. Dit is de vervulling van de wijsheid van Kabbalah.

Het is zo eenvoudig en nabij! Alleen dankzij het annuleren van het ego, als wij daar bovenuit gaan, ontdekken wij de Hogere Wereld, het Hoge Systeem dat onze wereld bestuurt. Iedereen kan dit ontdekken!

De wijsheid van Kabbalah vertelt ons hoe we dit op een heel eenvoudige manier kunnen doen. Door deze methode te gebruiken, kunnen wij een staat bereiken waarin we dit systeem bereiken: hoe het werkt, hoe het ons bestuurt en hoe wij erop kunnen antwoorden en controle kunnen krijgen over onze lotsbestemming.

From Israeli Radio Program 103FM, 7/12/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed