Autisme, Een Probleem Van De 21e Eeuw

Laitman_182_02In het Nieuws (Russian-Bazaar): “De komende tientallen jaren zal een kwart van de kinderen geboren worden met ASD (een aan autisme verwante stoornis). Daarbij hebben jongens meer last van deze stoornis dan meisjes (4 op de 10). Het is niet mogelijk om autisme al in de foetale fase van de ontwikkeling of bij de pas geboren baby te ontdekken. Een fenomenaal geheugen is niets anders dan het resultaat van autisme.”

“Er wordt vaak beweerd dat autisten veel getalenteerder en intelligenter zijn dan ‘gewone’ kinderen. Maar degenen die aan ASD lijden zijn absoluut niet voorbereid op een onafhankelijke manier van leven. Zij hebben voortdurende zorg en begeleiding nodig. Een autist kan werken op wetenschappelijk, technisch en wiskundig gebied en in programmeer functies.”

“Zij kunnen zich uitstekend bewijzen in bedrijven en fabrieken, in ziekenhuizen en laboratoria. Militaire experts prijzen de vaardigheden van de autist. Deze mensen kunnen elke taak uitvoeren, als de taak maar nauwkeurig en correct wordt omschreven.”

“Onderzoekers vergelijken autisten met vertegenwoordigers van extreem religieuze groeperingen die zich alleen gelukkig voelen als zij in een voor hen vertrouwde omgeving zijn. Ze hebben hun eigen wetten, tradities en standpunten, ze hechten hier veel belang aan en hebben er grote waardering voor, maar zij leggen aan niemand iets op.”

Mijn commentaar: Alle ‘nieuwe’ problemen worden alleen genezen door in de maatschappij een goede verbinding met elkaar te hebben, want autisten zijn het resultaat van een achterstand in de correctie van de maatschappij.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed