Het Tijdperk Van Het Anti-Liberalisme

Dr. Michael LaitmanOpinie (Eugene Chernich, commentator): “Er was een trans-Atlantisch bondgenootschap tussen de Rothschilds (met een landgoed van meer dan 3,2 biljoen dollar) en de Rockefellers (een biljoen minder). Maar nummer één waren de Baruchs. Misschien was hun financiële situatie minder gunstig dan die van de Rothschilds en de Rockefellers, maar de situatie aan de top van de wereldwijde financiële ladder is belangrijker en serieuzer.”

“In 1613 richtten zij de Standard Chartered Bank op: dé top bank! De echte macht is geheime macht. De Rothschilds blijven de economie aansturen. De volgende stap is het verwijderen van het ‘jonge geld’, deze confiscatie stelt de ineenstorting van de wereldeconomie voor een periode van 5 à 10 jaar uit.”

“Zo hebben de oude families hun krachten gebundeld om de financiële starters te verwijderen. In het algemeen wint de anti-liberale koers aan kracht in de mondiale economie.  Er ontstaat een volledig nieuw tijdperk: het tijdperk van anti-liberalisme.”

Mijn commentaar: Wat de families aan de top ook in stilte beslissen, de natuur leidt de schepping naar gelijkvormigheid met de Hoge Kracht, naar het bereiken van de eigenschap van het geven en liefde. Dit zal ofwel onder dwang of vrijwillig plaatsvinden en iedereen kan kiezen, van de Rothschilds, de Rockefellers en de Baruchs tot aan de zeer armen.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed