Wat Zullen We Zien In 2015?

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (Globes): De planeet is de periode van de ‘ontdekking van de waarheid en de verlichting van de mensheid’ binnengetreden. Dit is de periode van Pluto. Deze periode is begonnen in 2014 en zal eindigen in 2016. Pluto symboliseert dood en wedergeboorte, de revolutie in het bewustzijn van de massa.”

“De ontdekking van onuitputtelijke energiebronnen, supergeleiding en wereldwijde communicatie zijn hiermee verbonden. Dit alles zal het leven van de mens en de wereldorde radicaal veranderen. De mensheid staat aan de rand van het tijdperk dat we misschien wel de Apocalyps kunnen noemen, een tijd waarin de oude wereldorde zal instorten en er een nieuwe orde wordt geboren. Het woord ‘Apocalyps’ kan vertaald worden als ‘de ontdekking van de waarheid.”

“We worden geconfronteerd met de periode van de verlichting van de mensheid waarin de schellen van de ogen van honderden miljoenen mensen zullen vallen. Natuurlijk zal een dergelijke revolutie in het bewustzijn vergezeld worden door ingrijpende politieke en economische besluiten, door de realisatie van briljante, schitterende ideeën en de opkomst van charismatische persoonlijkheden.”

Mijn commentaar: de Wijsheid van Kabbalah is het volledig eens met de bewering dat “de planeet is binnengetreden in de periode van de ontdekking van waarheid en de verlichting van de mensheid.” Dit vindt echter niet plaats door middel van grote ontdekkingen in de wetenschap en technologie, maar door de spirituele verandering van mensen.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: