Mensen Leven In Het Verleden

laitman_959In het Nieuws (van RT): “Een team van visionaire wetenschappers aan de Universiteit van Californië, Berkeley en het Massachusetts Institute of Technology (MIT) onthulde het volgende geheim van de menselijke hersenen: om ons van de gekte te redden die wordt veroorzaakt door een voortdurend veranderende stroom van beelden, vormen en kleuren – zowel virtueel als in de echte wereld – filteren de hersenen de informatie uit, meestal neemt dit 15 seconden in beslag.”

“Dit betekent dat wat we zien in feite een mengeling is van verleden en heden. Volgens het onderzoek dat gepubliceerd is in het tijdschrift Nature Neuroscience gaat hierbij stabiliteit vóór nauwkeurigheid.”

“Wat je op dit moment ziet, is geen nieuwe momentopname van de wereld maar eerder een gemiddelde van wat je de afgelopen 10 à 15 seconden hebt gezien,” zo zei de auteur van deze studie, Jason Fischer Ph.D. neurowetenschapper aan het MIT.”

Mijn commentaar: In feite zien wij deze wereld niet, maar onze innerlijke staat die op een scherm in onze hersenen wordt geprojecteerd, dit geeft ons de illusie van wat zich – naar wij denken – buiten ons, voor ons, afspeelt.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed