Letters Zijn Symbolen Van De Hogere Kracht

Laitman_151Uit de blog post ‘De Wereld Die Geen Plaats Heeft’, als ik de twee krachten van Boven die hun invloed hebben op onze wereld – ontvangen en geven – wil registreren, moet ik dat door middel van een grafische voorstelling doen: hoe de ene kracht werkt en hoe de andere kracht werkt, vervolgens hoe zij samen hun invloed uitoefenen op een bepaalde materie

Ik registreer het netto-effect van deze twee krachten op de materie in de vorm van een symbool, als ik dan naar dit symbool kijk, weet ik dat deze twee krachten de materie nu op deze manier beïnvloeden.

Laten we zeggen dat het symbool de letter “Shin (ש)” is. Een letter is een symbool en de Shin is de algemene vorm van deze twee krachten die onze materie beïnvloeden, het verlangen om te ontvangen, het verlangen om te genieten, want dit is alle materie van onze wereld.

Er zijn 22 letters en vijf zogenaamde eindletters (Mantsepach). Met elkaar zijn er 27 letters, namelijk symbolen, combinaties van de twee krachten, standaardvormen, zoals een drukpers die een afdruk in de materie achterlaat, namelijk in het verlangen om te ontvangen, in ons ego, en met deze afdruk begint het verlangen te leven en te veranderen.
From KabTV’s “A New Life” 12/21/14

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed