Hoe We Vrede In De Wereld Kunnen Bereiken

400Mening (Herman Heinsbroek, Nederlands ondernemer, voormalig minister van Economische Zaken): “Voor de eenheid in de wereld zou het beter zijn als de staat Israël van het Midden Oosten naar een eigen stuk land in de Verenigde Staten wordt verplaatst,” zo zei de voormalig minister van Economische Zaken, Herman Heinsbroek, in Quote. “Dan creëren we misschien eindelijk rust in de wereld,” zo zei hij.”

“Het is een historische fout geweest om de Joden een eigen staat te geven middenin de Islamitische wereld, want sindsdien zie je alleen maar oorlog,“ aldus Heinsbroek tegen de verslaggever. “ Mijn idee: geef de Joden ergens in de VS een eigen staat en 25 jaar om hun oude land over te dragen. Je hebt in de loop der eeuwen vaker volkeren gezien die ergens niet konden aarden omdat ze teveel vijandigheid tegenover zich hadden. Dan verhuisden ze”.

“Heinsbroek denkt dat zijn idee tot vrede in de wereld zal leiden. Wel stelt hij als extra voorwaarde dat de Joden onbelemmerd toegang houden tot Jeruzalem.”

Mijn Commentaar: Misschien lijkt dit aanbod aantrekkelijk voor de meeste Israëli’s, maar zelfs als er een dergelijk besluit genomen zou worden, zal de Hoge Voorzienigheid niet toestaan dat dit gebeurt.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: