Een Overwinning Voor Marihuana Is Een Verlies Voor Iedereen

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (MercatorNet): “De populaire manier waarop er in de media over marihuana wordt gesproken, wordt daarentegen vaak gekenmerkt door een slordige verslaggeving en het lijkt er steeds meer op dat marihuana heilig wordt verklaard als het wondermiddel voor alle medische, economische en sociale kwalen. Drieëntwintig Staten en het District Columbia hebben momenteel wetten ingevoerd die marihuana in een bepaalde vorm legaliseren.”

“Zelfs alleen medische marihuana, die wetenschappelijk gezien problematisch blijft, zoals uiteen is gezet in het vorige artikel in MercatorNet, verhoogt de beschikbaarheid van softdrugs bij jongeren. Een enquête die in 2014 in Colorado onder tieners is gehouden in behandelingscentra voor drugsmisbruik, heeft uitgewezen dat 74 procent hun softdrugs van een medische marihuanapatiënt heeft gekregen.”

“Het idee dat marihuana minder schadelijk is dan tabak is een mythe. Verdere legalisatie zal gepaard gaan met een verhoogd marihuanagebruik waarvan het resultaat zal zijn dat meer mensen zullen lijden aan de ongewenste gevolgen ervan, evenals kinderen die hierdoor onevenredig zullen worden getroffen. Dit zal op lange termijn een verwoestende klap zijn voor Amerika’s nationale gezondheid – zowel op medisch als op economisch gebied – door het nadelige effect op productiviteit op de werkplek, academische prestaties, gedrag en fysieke gezondheid, veiligheid in het verkeer, ouderschap en het functioneren in het gezin.”

Mijn commentaar: Er zijn geen andere middelen om de massa’s werklozen die ontevreden en boos zijn te kalmeren! De Verenigde Staten zijn niet in staat om het niveau van het algemene onderwijs te verhogen. Het belangrijkste is om iedereen te kalmeren. Dat doet deze ‘onschuldige’ drug.

Dit alles gebeurt onder het mom van de strijd voor de gezondheid door het stoppen met roken van sigaretten aan te bevelen! Zo kunnen we de Staat niet beschuldigen van een schadelijke handelwijze!

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed