Spirituele Troepen

laitman_547_06Vraag: Op het ogenblik is er een verschrikkelijk conflict aan de gang tussen Rusland en de Oekraïne. De bewoners van Lugansk en Donetsk worden geconfronteerd met de vraag of ze hun land tot aan het einde toe moeten verdedigen, waarbij ze enorme verliezen zullen lijden, of dat ze op een andere manier moeten handelen. Hoe ziet Kabbalah dit probleem?

Antwoord: Helaas hebben alle conflicten in de wereld met ons te maken. Er geldt een wet dat de conflicten toenemen en zich tegen ons keren omdat wij niets doen, terwijl wij de enige kracht zijn die al het negatieve en positieve in de wereld in evenwicht kan brengen.

Daarom vormen Lugansk, Donetsk, de Gazastrook en elk intern familie conflict, waar dan ook, met elkaar één grote knoop.

Alles is in één systeem met elkaar verbonden, van kleine fysieke problemen die zich voordoen in de vorm van allerlei ziekten tot chaos in de maatschappij op alle niveaus: economische, politieke, spirituele niveaus en in gezinnen. Alleen het Joodse volk kan hierin evenwicht brengen als men zich correct met elkaar gaat verbinden volgens de methode van Kabbalah.

Dus ik kan niets goeds zeggen over Donetsk en Lugansk zolang we de zaak zelf niet serieus nemen.

Commentaar: Men zou hieruit kunnen opmaken dat er een Israëlische aanval nodig is om daar orde op zaken te stellen.

Antwoord: Nee, we hebben zeker geen interventie macht nodig! Het enige wat nodig is, is dat het Joodse volk tot samenwerking komt, dat men tot de juiste omgang met elkaar komt, dit verlangt de werkelijke Torah van ons. Dit in de allereerste plaats. Wij zijn het Joodse volk, en de hele wereld bevindt zich op de rand van zulke ernstige gebeurtenissen dat ik dit wel moet zeggen om mensen in verwarring te brengen, in de hoop dat het op de een of andere manier een gunstige uitwerking zal hebben.

Onze Academie bestaat niet alleen uit Joodse studenten. Daarom kunnen zij de dragers zijn van de spirit van Kabbalah. Dit betekent dat de vrede niet alleen door het Joodse volk naar het Oekraïense grondgebied wordt gebracht, maar ook door Oekraïners die Kabbalah studeren.

From KabTV’s “A Special Opinion” 8/17/14

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: