Contact In Een Krachtenveld

laitman_579Vraag: Voelt u de studenten die voor u zitten als één entiteit, één adem? Of kunt u bijna iedereen apart voelen?

Antwoord: Nee, gewoonlijk stem ik niet af op ieder afzonderlijk. Ik doe dat heel zelden, alleen als iemand een speciale innerlijke beweging heeft en zich werkelijk aan mij wil hechten.

Er zijn sommige mensen die het nodig hebben. Dan doe ik het zo dat iemand voelt dat een zin alleen voor hem is bestemd. Door dit te doen omarm ik deze persoon, ik sla mijn arm om hem heen en breng iets van mijzelf naar hem over. Dit gebeurt heel zelden.

Commentaar: Veel mensen die u op tv zien of bij de les zitten, hebben het gevoel dat uw woorden speciaal voor hen bedoeld zijn. Zij lijken antwoord te krijgen op hun vragen.

Antwoord: Dat is ook zo.

Maar ik heb het nu over een zuiver innerlijk contact met een bepaalde student in zijn speciale staat.

Het is voor een student niet belangrijk om vlak voor mij te zitten. Stel je een enorme weide voor die bedekt is met bloemen van verschillende hoogte, zoals in een film waarin de bloemen zingen op muziek terwijl ze uit de aarde opkomen en weer terug gaan. Je zorgt voor dit bloembed door de ene bloem aan te moedigen en de andere een beetje te plagen. Het maakt niet uit waar ze zijn. Werk is werk.

Het is gewoon een veld waarop de jonge planten groeien. Mijn fysieke, uiterlijke contact met een mens in deze wereld is niet van betekenis. Misschien is er iemand die nog niet geboren is en nadat hij geboren is en opgegroeid over twintig jaar deze tv uitzending wil zien. Contact vindt plaats in een krachtenveld en het zal hem ongetwijfeld bereiken.

From KabTV’s “Secrets of the Eternal Book” 4/2/14

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed