Moederschap In Een Verbonden Wereld

Laitman_198Vraag: Hoe ziet u het moederschap in een verbonden wereld?

Antwoord: Het moederschap in een verbonden wereld vraagt dat wij moeders gaan leren hoe ze met elkaar verbonden kunnen zijn en op die manier het juiste netwerk van verbindingen voor de wereld kunnen creëren, waar de mannen zich later bij zullen aansluiten. Wij gebruiken de kracht van de moeder die voor een kind zorgt, zodat het zich goed voelt. Dit moedigt haar aan en maakt het voor haar noodzakelijk om met ons een verbonden wereld te bouwen.

Vraag: Wat is de rol van de moeder in een verbonden wereld.

Antwoord: In een verbonden wereld maakt de moeder deel uit van het grote systeem, in het netwerk dat ons met elkaar verbindt en alles met elkaar verbindt. Zij is het fundament. Zij trekt de man vooruit en bouwt het hele systeem van verbinding voor haar nageslacht.

From KabTV’s “A New Life” 5/15/14

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed