Amerika’s Farmaceutische Nachtmerrie

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (uit: End of the American Dream): “Volgens de New York Times gebruiken momenteel ruim 30 miljoen Amerikanen antidepressiva. Ongeveer vijf procent van de wereldbevolking bestaat uit Amerikanen, wij kopen echter meer dan 50 procent van alle farmaceutische geneesmiddelen.”

“Het aantal gebruikers van antidepressiva onder vrouwen van middelbare leeftijd is veel hoger dan voor de bevolking als geheel. Op dit moment neemt één op de vier vrouwen tussen de 40 en 50 jaar een antidepressivum.”

“Amerikanen gebruiken maar liefst 80 procent van alle pijnstillers die voorgeschreven kunnen worden.”

“Het is moeilijk te geloven, maar artsen in de Verenigde Staten schrijven elk jaar 259 miljoen recepten voor pijnstillers voor. Pijnstillers op recept zijn een van de meest verslavende legale drugs die bestaan en onze artsen fungeren als dealers voor miljoenen Amerikanen die verslaafd zijn aan medicijnen en niet kunnen stoppen.”

“Een onderzoek  dat door het Nationaal  Instituut  voor Drugsverslaving is gedaan, heeft uitgewezen dat meer dan 15 procent van alle Amerikaanse high school senior studenten gebruik maakt van medicijnen op recept.”

“De hoeveelheid geld die de farmaceutische industrie binnenhaalt, is astronomisch hoog. Men heeft gerapporteerd dat Amerikanen in 2013 meer dan 280 miljard dollar aan medicijnen op recept hebben uitgegeven.”

Mijn commentaar: Zolang de aankoop van medicijnen winst oplevert, zal het gebruik alleen maar toenemen en zal men de Amerikanen leren hoe zij ermee om kunnen gaan.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: