Op Het Fysieke Niveau

Dr. Michael LaitmanVraag: Als er iemand in onze groep van tien ziek is en lijdt, kunnen we hem dan op de een of andere manier helpen?

Antwoord: Je moet hem op alle mogelijke manieren helpen.

Een groep van tien is Arvut: één voor allen en allen voor één. Het is duidelijk dat we alleen samen het Doel kunnen bereiken en dat elke vriend belangrijker voor mij is dan ik zelf ben.

Vraag: En wordt hij dan gezond?

Antwoord: Als je dat heel graag wilt, ja.

Vraag: Misschien bestaat er een soort algoritme dat duidelijk maakt waaraan we dan moeten denken. Wilt u ons raad geven over wat belangrijk is, zodat die mens echt gezond zal worden?

Antwoord: Dat kan ik niet doen, want al jullie algoritmen zullen egoïstisch zijn. Wij bevinden ons niet op hetzelfde niveau, daardoor kunnen onze verzoeken aan de Schepper en onze verzoeken voor de gezondheid van de vriend niet geïntegreerd worden. Dus ik kan hier verder niets aan toevoegen, anders gaan jullie alles wat in je opkomt egoïstisch gebruiken.

Je moet een vriend helpen om bij genezing of huiselijke problemen in evenwicht te komen door middel van je goede wensen en bedoelingen op het normale fysieke niveau.

http://laitman.com/2014/09/convention-in-st-petersburg-day-three-09-21-14/

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed