Een Begin Maken Met De Correctie Van De Wereld

Dr. Michael LaitmanVraag: Waarom dringt u aan op de verspreiding van Kabbalah onder de Joden en betrekt u studenten bij dit werk die geen Joden zijn?

Antwoord (Ik antwoord vanuit het perspectief van een niet-Jood): Omdat wij, de naties van de wereld, door de verspreiding van Kabbalah onder de Joden (door de opdracht die zij hebben aan hen uit te leggen en de oorzaak van antisemitisme) hen ertoe verplichten om te beginnen aan de correctie van de wereld, dat wil zeggen: eenwording van de wereld.

Want alleen zij zijn de gebroken delen, sinds de verwoesting van de Tempel 2.000 jaar geleden. Zodra zij onder onze invloed een begin maken met de correctie, namelijk eenwording, zullen wij ons allemaal bij hen voegen en gezamenlijk handelen.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: