Span Je In!

Dr. Michael LaitmanVraag: Nu we enige ervaring hebben opgedaan in Sochi zullen we weer uiteen gaan op weg naar huis. Wat kunnen we aan onze workshops verbeteren en hoe kunnen we de manier waarop we ze modereren verder verbeteren?

Antwoord: Ik heb te maken met het feit dat ik acties niet kan versnellen en te vroeg spreken over dingen waar jullie nog niet aan toe zijn. Jullie zullen geleidelijk veranderingen ondergaan, maar dat is afhankelijk van de mate van jullie inspanningen.

Als jullie veranderen, wordt het mij toegestaan om aan jullie steeds nieuwere aspecten van de werkelijkheid, de schepping en de correctie daarvan te onthullen, ik kan niet alles aan jullie overbrengen.

Ik heb begrip voor jullie gretigheid om de hele methode in handen te krijgen, het gehele overzicht van de benadering, een beschrijving van de manier waarop we met de bevolking moeten omgaan. Maar het is uitsluitend afhankelijk van jullie inspanning of ik iets kan zeggen over het hele programma en de totale infrastructuur. Jullie moeten proberen om hier verder uit te komen om te voorkomen dat jullie verdrinken.

Deze inspanningen creëren voor mij de omstandigheden waarin ik jullie wat meer kan zeggen. Dit is de enige manier. Niet omdat ik gemeen ben en jullie wil laten lijden, maar omdat jullie niet genoeg waarnemingsmogelijkheden hebben om het in je op te nemen, om deze materie zo in je op te nemen dat je het in je verlangens en je gevoelens ervaart, zodat jullie het een klein beetje kunnen proeven. Op een andere manier zullen jullie het niet kunnen voelen. Daarom doe ik het op deze manier. Span je dus in!

From the International Summer Camp In Bulgaria “Day Two” 7/12/14, Lesson 3

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed