In Eén Spiritueel Krachtenveld

Dr. Michael LaitmanWij moeten een systeem van actieve verbinding tussen alle mensen op de wereld bouwen. Hierbij gaat het echter niet over internet, een virtueel of fysiek systeem, het is meer een innerlijk systeem. Wij moeten er diep naar verlangen dat wij een gevoel tussen ons creëren dat lijkt op dat van een moeder ten opzichte van haar kind dat zij zelfs op grote afstand kan voelen.

Men zegt dat dit instinct bij dieren zelfs nog sterker is. Dit wordt getoond in een film over een kleine dinosaurus die door mensen bij zijn ouders wordt weggehaald, ver weg. De volwassen dinosaurus wilde uit alle macht op zoek gaan naar het kleintje, stak de oceaan over en vond hem met behulp van zijn instinct.

Zo’n verbinding moet er nu precies tussen ons zijn. Op een afstand van duizenden kilometers, moeten we – ondanks die afstand – het gevoel hebben dat wij in één spiritueel krachtenveld leven. Het is noodzakelijk dat allerlei veranderingen die er in een ieder plaats vinden door alle anderen gevoeld worden. Wij moeten proberen om zo’n contact te bereiken en ieder moment de innerlijke veranderingen voelen, dat wordt dan ons innerlijk leven.

lesson 4 of the Convention In Sochi “Day Two” 7/14/14

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed