Een Kleine Inspanning, Een Grote Resonantie

Dr. Michael LaitmanVraag: Als wij in de groep workshops hebben, voelen we dat er iets gebeurt. Maar onze inspanningen zijn niet van ons afhankelijk, de Schepper doet absoluut alles. Wat gebeurt er eigenlijk? Waarom daalt dit als een geschenk op ons neer?

Antwoord: Ik kan je niet vertellen wat er gebeurt. Later zul je begrijpen hoe het werkt.

Natuurlijk doet de hogere Kracht dit alles. Deze Kracht beheert, bepaalt en bestuurt ons, vooral wanneer wij de wens hebben om er enigszins één mee te zijn.

Zelfs als ik er maar een klein beetje aan gelijkvormig word, genereer ik een kleine golf die wordt versterkt door een enorm grote Hogere Kracht die een grote amplitude creëert. Zo ontwikkelen we ons en zijn we verrast wanneer er plotseling van alles gebeurt. In werkelijkheid wordt er een resonantie gecreëerd, dit is het gevolg van het effect van de overeenstemming tussen de eigenschappen.

From Lesson 5 of the Convention In Sochi “Day Two” 7/14/14

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed