De Wereld Is Een Middel Voor Verbondenheid Met De Schepper

Dr. Michael LaitmanVraag: Hoe kunnen wij voortdurend een gevoel van liefde voor de vrienden voelen? Moet dat zichtbaar zijn voor hen?

Antwoord: Ik moet voortdurend in dialoog zijn met de Schepper en de hele groep. Alle vrienden, de gehele mensheid, de hele wereld is als basis aan mij gegeven voor mijn contact met de Schepper, dat contact moet ik gaandeweg bereiken.

Dat komt omdat de wereld datgene is wat tussen Hem en mij instaat. Als ik al mijn eigenschappen corrigeer, verdwijnt deze wereld uit mijn zintuigen. Het bestaan daarvan houdt op. Deze wereld zal in het niets verdwijnen en alleen de Schepper en ik zullen overblijven in de diepe verbondenheid die er tussen ons bestaat. Onze wereld wordt dus gebruikt als een middel voor wederzijds begrip. Met behulp daarvan komen we tot adhesie, tot eenheid.

From the Convention In Sochi “Day Two” 7/14/14, Lesson 4

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: