Wat Is De Essentie Van De Ronde Tafel?

Dr. Michael LaitmanVraag: Wat is de essentie van de ronde tafel? Wat moet er gedaan worden om in een cirkel verbinding te bereiken?

Antwoord: De cirkel symboliseert een staat waarin de voorwaarden voor de workshop in praktijk worden gebracht. Iedereen cijfert zichzelf weg voor de anderen en voelt zich alsof hij minder is dan alle anderen. Het gevolg hiervan is dat we allemaal gelijkwaardig worden en hierdoor verbinden wij ons tot één geheel, als één mens met één hart.

We bereiken een staat waarin we onszelf niet meer voelen maar alleen onze verbinding.

What Is The Essence Of The Roundtable?

Stel dat er tien mensen bij elkaar komen. Als het ons lukt om ons met elkaar te verbinden, bereiken we het volgende niveau waarin we met elkaar één geheel vormen dat gelijk is aan de vorige tien, samen met iets extra’s, een extra Kracht.

From KabTV’s “The Meeting of Worlds” 6/18/14

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed