Jonge Mensen Voelen Dat Ze Niets Hebben Om Voor Te Leven

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van BBC News): “Maar liefst driekwart van de miljoen jonge mensen in het Verenigd Koninkrijk kan het gevoel hebben dat zij niets hebben om voor te leven, dit is de uitkomst van een studie voor de Prince’s Trust liefdadigheidsinstelling.”

Het verslag heeft uitgewezen dat 9% van alle respondenten heeft ingestemd met de verklaring: “Ik heb niets om voor te leven” en verder bleek dat als 9% van alle jongeren ditzelfde zouden voelen, het neer zou komen op ongeveer 751.230 jongeren die het gevoel hebben dat zij niets hebben om voor te leven.…”

“Het onderzoek wees uit dat langdurig werkloze jongeren meer dan tweemaal zoveel kans hebben dan hun vrienden om antidepressiva te moeten innemen.”

“Een op de drie (32%) had zelfmoord overwogen terwijl één op de vier (24%) zichzelf had verwond.”

Uit het rapport bleek dat 40% van de werkloze jongeren te kampen had met symptomen van psychische aard, met inbegrip van suïcidale gedachten, gevoelens van zelfhaat en paniekaanvallen als een direct gevolg van werkloosheid.”

“Driekwart van de langdurig werkloze jongeren (72%) heeft niemand om in vertrouwen te nemen, zo wees de studie uit.”

“Martina Milburn, leidinggevende van het Prince’s Trust, zei: ‘Het is bewezen dat werkloosheid verwoestende en langdurig geestelijke gezondheidsproblemen veroorzaakt onder jongeren.’ Duizenden jongeren worden elke dag wakker met de overtuiging dat het leven niet de moeite waard is, nadat zij al jarenlang het gevecht zijn aangegaan met werkloosheid.”

Mijn commentaar: Het is niet voldoende om iemand te voorzien van de basisbehoeften van het leven. Mensen moeten een zekere zingeving hebben, aan plichten voldoen, kunnen communiceren en resultaten in hun leven behalen. Door mensen in groepen samen te brengen en te werken aan het streven naar een belangrijk doel, zullen zij gestimuleerd worden en boven de hedendaagse mensheid uitstijgen. Zij zullen veranderen in docenten, instructeurs en organisatoren van integrale educatie en dat is het meest noodzakelijke beroep in de wereld.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: