Een Pantser Van Liefde Tegen De Raketten

Dr. Michael LaitmanVraag: Stel dat we in een kring bereiken dat we met onze harten met elkaar verbonden zijn. Zal dit voorkomen dat er raketten op ons neerkomen?

Antwoord: Na een dergelijke ervaring zullen mensen begrijpen dat het mogelijk is om door middel van verbinding tot een beter resultaat te komen en zij zullen het er ook mee eens zijn, ze zullen vooruitgang boeken. Ze zullen voelen dat het volk Israël werkelijk een unieke Kracht bezit en dat het mogelijk is om met de Hulp van die Kracht de wereld te corrigeren.

Langzamerhand moeten zij tot een dergelijke conclusie komen: door nog een workshop en nog één, zoveel als er maar nodig zijn. Educatie wordt niet meteen bereikt, maar iedere keer beginnen zij, stukje bij beetje, te ontdekken dat dit waar is.

Het belangrijkste is dat we zullen zien hoe deze acties plotseling de werkelijkheid gaan veranderen. Het zal opvallen dat wij het door activiteiten als deze mogelijk maken voor het Licht om in ieder menselijk verlangen te werken. Er zullen over de hele wereld positieve veranderingen plaatsvinden. We zullen voelen hoe alles zich begint te ontspannen en iedereen zal een andere houding tegenover Israël gaan aannemen.

Plotseling zal duidelijk worden dat de Verenigde Naties zich niet langer meer opstellen tegen ons en onze vijanden en haters zullen plotseling toestemmen in maatregelen voor vrede.

Er is geen andere keus. Alleen Israël heeft vrije keus en handelt onafhankelijk in de wereld. Of wij het nu willen of niet, alles draait om ons. Wij kunnen niet zeggen dat wij niet schuldig zijn en niet begrijpen wat anderen van ons willen. Wij behoren tot het volk Israël en daarom moeten wij de wereld naar correctie leiden! Kabbalisten schreven hier 5000 jaar geleden al over.

From KabTV’s “The Mission of the People of Israel,” 7/8/14

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed