Wat Voor Soort Mensen Zullen Ze Worden?

Dr. Michael LaitmanIn het nieuws (van Vedomosti): “Jongeren van 11 tot 20-jaar kunnen we beschouwen als de Generatie Z. Ze worden gekenmerkt door het feit dat zij sinds hun kindertijd vertrouwd zijn met digitale technologie, ze zijn geboren met een iPad in de hand, hun motto is: leef in het nu. Ze hebben het liefst een hoop plezier en ze proberen om zich nergens zorgen over te maken.

“Het belangrijkste doel in hun leven is ‘gelukkig zijn’, dat wordt geassocieerd met fysiek en psychologisch gemak, persoonlijke vrijheid en de mogelijkheid om wat van de wereld te zien. Ze willen niet werken, maar ze praten erover dat ze graag willen dat hun leven zin heeft, niet leven om te werken, maar werken om te leven.”

“Deze generatie is een generatie consumenten met een leven vol reclame. Het is de generatie die geen massale werkloosheid heeft meegemaakt en gemakkelijk omgaat met geld. Zij gaan graag buitenshuis eten en kopen allerlei gadgets.”

Mijn commentaar: Ze zullen door  nieuwe, zware  mondiale omstandigheden wel gedwongen worden om na te denken over de oorzaak van wat er met de mensheid gebeurt. Het is aan ons om aan hen het plan van de natuur te onthullen en om hieraan mee te werken door het juiste pad te bewandelen en lijden te voorkomen

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed