Een Financiële Oorlog

Dr. Michael LaitmanIn het nieuws (van PostScriptum): “Tijdens het laatste decennium heeft de elite cel in het Amerikaanse Ministerie van Financiën de instrumenten van economische oorlogvoering verzacht waardoor het mogelijk is om bijna elk land ter wereld op de knieën te krijgen zonder een schot af te vuren.”

“De strategie is gebaseerd op de hegemonie in het mondiale bancaire systeem, gesteund door een netwerk van bondgenoten. Dit is een nieuw soort oorlog die tot doel heeft om de financiële stromen van de vijand te stoppen.”

“Wanneer op dit moment de bank onder haar optreden valt, wordt deze beschuldigd van het witwassen van geld of van financieel terrorisme en  in een dodelijke omhelzing gevangen gehouden. Dit is de doodstraf, zelfs als de financiële instelling niet op het Amerikaanse grondgebied werkt. Europese banken durven niet te protesteren tegen de Amerikaanse regelgevers. Ze zouden alle transacties met het slachtoffer verbreken.

“Nauru, Birma, Noord-Cyprus, Letland en Wit-Rusland werden gedwongen om aan de Amerikaanse eisen te gehoorzamen. Noord-Korea was verlamd. Maar in de wereld is tegenwoordig alles met elkaar verbonden en sancties kunnen een kettingreactie genereren.”

Mijn commentaar: Tegenwoordig domineren de Verenigde Staten de wereld, daarom willen China, de EU en Rusland hun valuta’s zoveel mogelijk tot het wereldniveau verhogen. Maar de VS zal absoluut niet toestaan dat dit gebeurt. Er ligt een grote financiële oorlog in het verschiet. Daardoor zullen we ons bewust worden van de globalisering, een negatieve globalisering, waar vanuit wij ons zullen moeten ontwikkelen naar een positieve globalisering, omdat we de globalisering zelf niet kunnen veranderen. Er is geen weg terug in de geschiedenis en de evolutie.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed