De Oekraïense Crisis Zal Tektonische Verschuivingen Teweeg Brengen

Dr. Michael LaitmanMening (Sergei A. Karaganov, Decaan aan de School of World Economics and International Affairs aan Rusland’s National Research University Higher School of Economics): “Het is heel duidelijk dat de economische gevolgen van de huidige crisis veel ernstiger zijn dan zij nu zelfs voor de Europeanen lijken te zijn. Wat er nu gebeurt, is namelijk niet alleen de ineenstorting van het geopolitieke systeem, het gaat veel dieper.”

Het uitschakelen van Visum diensten en instrumenten in het bankwezen vormt nu een ondermijning van het hele economische systeem dat door het Westen is gecreëerd, maar waar door de hele wereld – die nu economisch gezien groter is dan het Westen – gebruik van werd gemaakt. Het is duidelijk dat we decennia lang enorm grote tektonische verschuivingen zullen meemaken.”

Mijn commentaar: De ineenstorting van dit systeem vindt op alle niveaus plaats, anders kan het niet worden vervangen door het volgende systeem. Het volgende systeem is integraal, alles is daarin volledig met elkaar verbonden en compleet tegengesteld aan het bestaande systeem. Dus de ineenstorting van het bestaande systeem vindt geleidelijk plaats, maar op wereldwijde schaal.

Wij zullen het oude egoïstische systeem alleen kunnen vervangen door het nieuwe altruïstische systeem door de mensheid her op te voeden. Kabbalah wordt in onze tijd juist voor deze operatie onthuld.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: