Over De Muziek Van De Natuur

Dr. Michael LaitmanVraag: Ik ben in de natuur opgegroeid, op een boerderij, omringd door velden en tuinen, in een wereld vol geluiden. Wat is de muziek van de natuur?

Antwoord: Als een mens op een dergelijke plek woont, is de muziek van de natuur juist iets wat hem moet vervullen en hem op de juiste manier afstemt. Dan biedt de muziek van de natuur de goede achtergrond voor een goed, gezond leven. Bomen, bloemen en de wind zijn allemaal geluiden die vitaal zijn voor een staat van evenwicht voor de mens.

Vraag: Hoe verhoudt de wereld van de natuurgeluiden om ons heen zich tot de gezondheid van de mens?

Antwoord: Het is algemeen bekend dat muziek helend kan zijn, de hartslag kan stabiliseren, evenals onze innerlijke frequenties en de innerlijke organen. Alles hangt af van de geluiden die we horen.

Mensen hebben nog niet geleerd om hier op de juiste manier gebruik van te maken, maar er is heel veel kracht in verborgen. Het is een wonderbaarlijke manier om een mens te reinigen, te corrigeren en af te stemmen.

Commentaar: Dit is heel interessant, want ik heb na mijn militaire dienst een poosje in India gewoond, in ver afgelegen plaatsen, ver weg van enige vorm van beschaving en ik voelde me heel gezond, gezonder dan ik me ooit gevoeld had. Toen ik weer terug was in een gewone stedelijke omgeving, realiseerde ik me in welke mate de muziek van de natuur helend voor mij was geweest.

From the program “A New Life” 4/27/2014

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: