De Helft Van De Universiteiten In De VS Zal Verdwijnen

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van Bloomberg): “De Dowling Universiteit die vorige maand van de crediteuren een onvoldoende kreeg voor haar financiële middelen, belichaamt de toenemende benarde situatie van vele kleine particuliere universiteiten die voor hun inkomsten bijna volledig afhankelijk zijn van het collegegeld. Vijf jaar geleden was de recessie voorbij en toch verslechteren de financiën nog steeds. Stijgende studenten schulden, concurrentie van online programma’s en slechte vooruitzichten op een baan voor de afgestudeerden zijn de oorzaak van de afname van het aantal geïnteresseerden.”

“Professor Clayton Christensen van de Harvard Business School heeft voorspeld dat maar liefst de helft van de meer dan 4.000 universiteiten en hogescholen in de VS in de komende 15 jaar zal moeten sluiten. De groeiende acceptatie van het online leren betekent dat het hoger onderwijs rijp is voor een technologische omwenteling, zei hij.”

Mijn commentaar: Scholen en universiteiten zullen worden vervangen door een nieuw onderwijssysteem dat mensen naar een integrale samenleving zal brengen, de voornaamste taak daarvan zal zijn dat er gewerkt wordt aan het creëren van een mensheid die zich steeds meer verenigt.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: