Lege huizen

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (uit The Guardian): ” In heel Europa staan er meer dan 11 miljoen huizen leeg, genoeg om alle daklozen van het continent tweemaal te huisvesten, volgens de cijfers over de EU die door de Guardian werden verzameld.…”

“Veel lege Spaanse eigendommen werden teruggevorderd door de banken nadat de eigenaren in gebreke waren gebleven bij het aflossen…”

“Campagnevoerders voor huisvesting zeiden dat de ‘ongelooflijk grote aantallen’ huizen die leeg staan, terwijl miljoenen arme mensen om onderdak schreeuwen, een ‘schokkende verspilling is.'”

Mijn commentaar: Er is een vergelijkbare situatie in de Verenigde Staten. Dit alles leidt tot een revolutionaire explosie, mensen zullen de essentiële voorwaarden voor hun bestaan opeisen. De methode van integrale educatie roept op om te zorgen voor de eisen die noodzakelijk zijn voor het bestaan. In ruil daarvoor moet iedereen deelnemen aan het systeem van integrale educatie dat van essentieel belang is.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed