Het Boze Amerika

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van abovetopsecret): “Er bestaat een toenemende onvrede in de natie en het wordt steeds erger. De schietpartijen en de bombardementen  zijn geen willekeurige gebeurtenissen die los van elkaar plaatsvinden. Het is een symptoom van een veel grotere epidemie die hier in het spel is.”

“Wij zijn een natie waarin veel burgers overwerkt zijn, uitgeput, financieel beperkt, van elkaar vervreemd en zonder onderling contact. We klokken elke dag in en uit en voelen ons achteraf heel vaak niet gewaardeerd en ongeïnspireerd. Natuurlijk zijn we daardoor ontdaan, geïrriteerd en boos.”

“Sommigen beschrijven dit als ‘Amerika’s woede epidemie.’ Daar zijn een paar redenen voor: de onzekerheid over de arbeidsmarkt en de economie en lange werkdagen: nu gemiddeld ongeveer een maand meer dan in de jaren zeventig en minder vakantie dan toen.”

Een recente studie van de USA Today geeft als uitkomst dat 60 procent van de Amerikanen zich boos of prikkelbaar voelen. Dat is een stijging van 50 procent vergeleken met een soortgelijke peiling uit 2011.”

Mijn commentaar: Ze zijn zich niet bewust van de noodzaak om de mens zelf te veranderen (in feite valt er niets anders te veranderen), ofwel op een verkeerde, domme manier, of op een goede, verstandige manier

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: