Medicijnen Maken Van Mensen Drugsverslaafden

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (uit The Republican): “Gouverneur Peter Shumlin van de staat Vermont in de VS heeft de buitengewone stap genomen om zijn gehele Staatsbericht van eerder deze maand te wijden aan wat hij beschrijft en benadrukt als een ‘complete heroïne crisis’ in zijn staat …”

“Timothy W. Purington, directeur van de preventiedienst voor Gezondheid in Northampton heeft het heroïne bericht van Shumlin toegejuicht. De crisis, zo zei hij, speelt niet alleen in Vermont, maar in geheel New England. … “

“Sommige getallen die Shumlin in zijn bericht vanuit Montpelier vermeldde, zijn buitengewoon grimmig. Sinds het jaar 2000 is er in Vermont een toename van 770 procent wat de behandeling van alle opiaatverslaafden betreft en vorig jaar is het aantal officiële sterfgevallen ten gevolge van overdoses bijna verdubbeld in vergelijking met het daaraan voorafgaande jaar…”

“Shumlin zei dat de heroïne crisis in Vermont is begonnen als een probleem in verband met OxyContin en de recepten voor drugsverslaafden.”

“Delaney zei dat het eveneens een probleem is in West Massachusetts en dat degenen die verslaafd raken aan OxyContin of Oxycodon vaak overgaan op het gebruik van heroïne omdat het goedkoper is.”

“Het is veel goedkoper om een zakje heroïne te kopen dan om 80 mg ‘oxy’ te kopen voor 50 à 80 dollar,” zei hij.

“De verleiding om heroïne te gebruiken is toegenomen door het OxyContin probleem. Mensen nemen hun toevlucht tot heroïne omdat ze verslaafd zijn aan dit medicijn.”

Mijn commentaar: De elite heeft belang bij het kalmeren van de massa, zowel fysiek als psychologisch. Drugs zijn bedoeld om de massa in slaap te sussen, om hen afhankelijk te maken en dus daardoor de mogelijkheid te scheppen voor de verspreiding van drugs. Het is een nieuwe vorm van slavernij.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed