Een Gecorrigeerd Verlangen Naar Beïnvloeding

Dr. Michael LaitmanVraag: Wat moet ik doen als ik mijn vrienden wil beïnvloeden en ik hetzelfde verlangen in anderen zie? Hoe breng ik dit verlangen over ten dienste van het Doel en de groep?

Antwoord: Als je als een vader en een moeder voor de vrienden wilt zijn, heb je voortdurend zorg voor hen, net zoals voor kinderen. Beïnvloed ze alsjeblieft zoals je dat met kleine kinderen doet, maar op één voorwaarde: handel uitsluitend ten goede voor de kleintjes, zodat je gedachten, daden en verlangens bepaald worden door hun verlangens, behoeften en door wat zij missen.

Zij zijn je hoofd en je doet wat zij verlangen. Dit betekent Abba ve Ima zijn (Vader en Moeder). Dus alsjeblieft, wees zorgzaam.

From the 2nd part of the Daily Kabbalah Lesson 02.14.14, Writings of Rabash

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed