De Aarde Wordt In Duisternis Gestort

Dr. Michael LaitmanIn het nieuws (van YouTube): “De opwarming van de aarde sleurt onze planeet de duisternis in, dat geloven Amerikaanse wetenschappers. Zij hebben satellietbeelden geanalyseerd die aantoonden hoe de aarde in de loop van de tijd is veranderd. Nadat zij verschillende data hebben vergeleken, ontdekten de wetenschappers een beangstigende trend. Elk volgend jaar verliest de wereldbol het vermogen om licht te reflecteren.

“Door het smelten van het ijs in het Noordpoolgebied is er een donkere oppervlakte zichtbaar: water en aarde. Het donkere oppervlak reflecteert het licht veel minder, maar de warmte absorptie is groter.”

“Er is nog een onaangenaam aspect. De Arctische lucht is niet in staat om de oppervlaktewarmte naar een hogere atmosfeer te brengen. Hierin verschilt het Noordpoolgebied van de tropische gebieden, waar de luchtmassa’s gelijkmatiger worden verdeeld.”

Mijn commentaar: Wij zullen door geen enkele inspanning het klimaat in evenwicht kunnen brengen en wij kunnen evenmin comfortabele omstandigheden voor de mensheid scheppen. Alleen als de mensheid zich laat opnemen in het alomvattende integrale systeem van de natuur zal het hele systeem in evenwicht komen. Anders zal de natuur ‘ons slaan totdat we wijzer worden’.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: