Voorbereiding Voor De Grote Bijeenkomst

Dr. Michael LaitmanVraag: We hebben het gevoel dat we in de cirkel, doordat een ieder zichzelf wegcijfert en naar één punt verlangt, de grens van de stoffelijke werkelijkheid bereiken. Maar wat moeten we daarna doen om de doorbraak naar een innerlijk niveau te bereiken?

Antwoord: Jullie zullen niet dieper kunnen doordringen voordat er extra kelim (vaten) om jullie heen zijn. Alleen degenen die uniek waren, konden zich ontwikkelen met behulp van de beperkte krachten die men in vroegere generaties had, zonder de verbinding met extra externe cirkels.

Nu moet iedereen hetzelfde voelen als jij. Het is niet genoeg voor je om aan iedereen te denken en er vanuit te gaan dat er dan automatisch iets naar hen zal worden overgebracht. We moeten ons inspannen zodat honderden en zelfs duizenden zich bij je zullen voegen. We bevinden ons in de tijd van het einde van de correctie, van de algemene verlossing. De tijd van kleine groepen of een enkele student die met zijn leraar studeerde, is voorbij. We hebben extra krachten nodig: alle groepen in Israël en in de wereld. Ze moeten allemaal in hetzelfde proces worden opgenomen.

Als we dat de komende maand doen, zal het een goede voorbereiding voor de Conventie zijn en dan zal het werkelijk een grote bijeenkomst worden!

From the 1st part of the Daily Kabbalah Lesson 01/02/14, Lesson on the Topic: “9 Steps”

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: