Straf Voor De weigering Om Als Prostituee te werken

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (uit The Telegraph), 16 januari 2014: “Prostitutie werd in Duitsland ruim twee jaar geleden gelegaliseerd en bordeel eigenaren die belasting en een ziektekostenverzekering voor werknemers moeten betalen, kregen toegang tot de officiële databases van werkzoekenden. …”

“Door de welzijnshervormingen in Duitsland, kan een vrouw onder de 55 jaar, die langer dan een jaar werkloos is, gedwongen worden om een beschikbare baan te accepteren – ook in de seksindustrie – anders verliest ze haar werkloosheidsuitkering. Vorige maand steeg de werkloosheid in Duitsland voor de elfde opeenvolgende maand tot 4,5 miljoen en bereikte daarmee de hoogste werkloosheidcijfers sinds de hereniging in1990.”

“De regering had overwogen om op morele gronden een uitzondering te maken voor bordelen, maar men kwam tot het besluit dat het te moeilijk zou zijn om ze van bars te onderscheiden. Daarom moeten arbeidsbureaus werkgevers die op zoek naar een prostituee op dezelfde manier behandelen als mensen die op zoek zijn naar een tandheelkundig verpleegkundige.”

“Toen de serveerster gekeken had naar mogelijkheden om het arbeidsbureau aan te klagen, ontdekte ze dat het niet buiten de wet had gehandeld. Arbeidsbureaus die weigeren om mensen te bestraffen die een baan afwijzen door middel van het snijden in hun uitkering, kunnen een juridische actie van de potentiële werkgever tegemoet zien.”

“Er staat nu niets in de wet om vrouwen ervan te weerhouden om in de seksindustrie te werken,’ zei Merchthild Garweg, een advocate uit Hamburg, die in dergelijke gevallen gespecialiseerd is. ‘ De nieuwe verordeningen zeggen dat werken in de seksindustrie niet meer immoreel is en men kan dus geen banen afwijzen zonder risico te lopen in verband met een uitkering.’

“Mevrouw Garweg zei, dat vrouwen die in callcenters hadden gewerkt banen kregen aangeboden bij een telefonische sekslijn. In een arbeidsbureau in de stad Gotha werd aan een 23-jarige vrouw verteld, dat ze als “naakt model” een interview moest bijwonen en daarna verslag moest uitbrengen over de bijeenkomst. Werkgevers in de seksindustrie kunnen ook adverteren bij arbeidsbureaus, een verordening die deze maand van kracht is geworden. Een arbeidsbureau dat weigert om de advertentie te aanvaarden kan voor het gerecht worden gesleept.”

Mijn commentaar: De profeten beschrijven voor de toekomst scènes, die nog immoreler zijn als wij onszelf niet op tijd een halt toeroepen door Integrale Educatie toe te passen. Als we het pad van de correctie van de menselijke natuur door het hogere Licht niet volgen, blijft er niets anders over dan te vervallen tot egoïsme, totdat het wordt getoond in een vorm die het bestaan niet meer mogelijk maakt.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed