Een Paar Woorden Over Nauwkeurigheid

Dr. Michael LaitmanIk raad jullie aan om een grondig onderzoek te doen naar wat jullie naar je toe halen. We kunnen beter omgaan met onze ‘animale’ behoeften, de vervulling van onze behoeften op het gebied van voedsel, seks, ons gezinsleven, enz. dan met ons functioneren in de groep, zonder analyse en diepgaand onderzoek.

Het kan zo zijn dat je gewoonweg onderuit gaat en terechtkomt op het niveau van ‘fysieke hartstocht’, het is echter wat anders als het werk in de groep niet helemaal correct is. In dat geval leef je al op het niveau van de menselijke corruptie en dit is ronduit slecht. Hier moet je heel nauwkeurig te werk gaan.

From the 4th part of the Daily Kabbalah Lesson 12.3.13, Writings of Rabash

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed