De Technologische Vooruitgang Leidt Tot Een Val

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van Nauka (Science): “Qubit (Q-bit) is een quantum bit, een informatie-eenheid, 0 of 1. Door informatie in een bit te ontvangen, verminderen we onze onwetendheid voor de helft.”

“De afmetingen van het computerbrein hebben de grenzen van de quantum wereld bereikt, waar niet de klassieke, maar waarschijnlijke quantum wetten het voor het zeggen hebben.”

“In tegenstelling tot de klassieke bits die alleen de waarden 0 en 1 vertegenwoordigen, vertegenwoordigt een qubit een oneindig aantal situaties, een combinatie (opeenstapeling) van de fundamentele 0 en 1. Deze opeenstapeling kenmerkt de waarschijnlijkheid van het vinden van een qubit in één van de twee belangrijkste situaties.”

“Een dergelijk getal bestaat altijd uit een reëel getal van een imaginair getal, hiermee wordt de rotatie in de quantum ruimte aangeduid. Imaginaire getallen helpen bij het bepalen van de waarschijnlijkheid van het vinden van een qubit in de één of andere hoek van de quantum wereld.”

“Als elektronische gadgets op quantum chips functioneren, zullen ze onzichtbaar worden en ongrijpbaar zijn. Er zullen geen geheimen voor quantum computers zijn, men zal met gemak elke code kunnen kraken; iedere competente hacker zal in staat zijn om op commando nucleaire raketten te laten opstijgen of een ontploffing van een kernreactor te veroorzaken.”

“Niemand zal onderzoek op dit gebied kunnen tegenhouden. Dezelfde situatie heeft zich tijdens de atoom race voorgedaan. Er is nu een nieuwe wapenwedloop begonnen, deze keer gaat het over het quantum.”

Mijn commentaar: De evolutie van het egoïsme dwingt ons tot de noodzaak om opnieuw te worden opgevoed door middel van de methode van integrale educatie, van egoïstische verlangens naar altruïstische, onder dwang door middel van lijden of op een bewuste manier voordat het lijden ons ertoe zal dwingen.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: