Antibiotica Werken Niet Meer

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van Finmarket): “Alexander Fleming, de ontdekker van de penicilline, waarschuwde in 1940 al dat het effect van zijn ontdekking niet eeuwig zou duren, omdat de microben zich aan de medicijnen zouden aanpassen. Hoe makkelijker medicijnen beschikbaar kwamen, hoe sneller microben manieren ontwikkelden om zich tegen de medicijnen te beschermen.”

“Antibiotica verliezen hun eigenschappen zo snel dat het voor bedrijven niet meer rendabel is om ze te ontwikkelen. Het maken van een medicijn kost ongeveer een miljard dollar en deze kosten kunnen niet gedekt worden voordat de microben zich alweer aangepast hebben. Kleine infecties zullen binnenkort weer fataal zijn.”

“Zonder antibiotica zullen mensen niet behandeld kunnen worden tegen kanker en zullen er geen organen getransplanteerd kunnen worden, omdat deze handelingen niet mogelijk zijn zonder het onderdrukken van het immuunsysteem. Elke behandeling waarbij het nodig is om antibiotica te injecteren in het menselijk lichaam, bijvoorbeeld bij nierdialyse, zal onmogelijk worden.”

“We moeten implantaten dan maar vergeten. Dit geldt ook voor de cosmetische chirurgie en hartklepoperaties. Een bevalling zal net zo gevaarlijk worden als honderd jaar geleden, toen vijf op de duizend zwangere vrouwen stierven.”

Mijn commentaar: Het probleem ligt bij ons voedsel: de ontwikkeling van nieuwe rassen, de manier waarop er met planten wordt omgegaan en de toename van de vleesproductie door het gebruik van antibiotica. Al met al krijgen we een enorme hoeveelheid voedsel met schadelijke stoffen binnen. De bezwaren daartegen worden meestal weggewuifd vanuit de gedachte dat alles beter is dan honger. Maar als we onszelf veranderd hadden naar een houding van zorgzaam zijn voor elkaar, zouden wij goederen correct distribueren en zouden we geen planten laten groeien met pesticiden en geen dierlijk voedsel met antibiotica, etc.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed