“KInderen Van Rijke Ouders Lijden In Toenemende Mate Aan Psychische Problemen”

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (uit The Telegraph): “Kinderen van rijke ouders worden zo onder druk gezet om succes te hebben, dat ze een verhoogd risico hebben op psychische stoornissen,” zo staat er in een studie te lezen.”

“Wetenschappers hebben ontdekt dat kinderen uit gezinnen met een jaarlijks inkomen boven de 100.000 pond ($160.000 US) per jaar, tweemaal zoveel lijden aan angst en depressie dan hun minder welvarende collega’s met een normaal inkomen.”

“Onderzoekers hebben ontdekt dat problemen zoals eetstoornissen, drugsmisbruik, neurosen en zelfbeschadiging stijgen onder rijke tieners.”

“Men denkt dat de niet aflatende druk zich opstapelt bij jongeren, zowel op school als bij buitenschoolse activiteiten, en tot verhoogde gevoelens van kwetsbaarheid leidt.”

Mijn commentaar: De oorzaak hiervan is dat ze onder druk worden gezet door hun ouders en concurreren met leeftijdgenoten. Zij zetten hun leven voort binnen het grote kapitaal, terwijl hun armere collega’s zich in een gezelliger omgeving bevinden.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed