Een Positieve Kracht

Dr. Michael LaitmanDoor middel van onze gezamenlijke acties van eenheid creëren wij energie. Maar we moeten die energie ook voor iedereen op de juiste manier aanwenden, zodat een ieder zich met de groep kan verenigen.

De energie die ik van de groep ontvang is de beloning voor mijn trouw aan de groep. Al naargelang mijn trouw word ik een integraal deel van het geheel, ik ben bereid om alles wat zij noodzakelijk vinden voor hen te doen.

Dit betekent dat ik op de juiste manier met de groep omga en dat ik van hen energie kan blijven vragen om zo nog dieper met hen verbonden te worden.

Als ik mij overgeef – zonder dat ik eraan denk dat ze mij zullen vullen met wat voor hen van waarde is – wordt dit deel zonder enige twijfel in de verantwoordelijkheid voor elkaar ingebed.

From the 4th part of the Daily Kabbalah Lesson 10/15/10, Writings of Baal HaSulam

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: