Alle Problemen Overwinnen

Dr. Michael LaitmanVraag: Waarom wordt een mens soms overstelpt door fysieke problemen en klappen die hem raken? Wat is de oorzaak daarvan? Hoe kunnen we dit overwinnen door middel van de verbinding in de groep?

Antwoord: Er zijn mensen die heel sterk het gevoel hebben dat zij onder een last van lichamelijke problemen,  problemen in de wereld of familieproblemen gebukt gaan. Er zijn mensen voor wie alles gemakkelijk gaat. Het is afhankelijk van de structuur van de ziel van een mens, van zijn oriëntatie met betrekking tot andere zielen en van wat hij moet corrigeren.

Het enige wat wij kunnen doen, is alles accepteren als essentieel voor onze vooruitgang. Als wij ons best doen in de studie, in het centrum van de groep en in disseminatie, terwijl wij in de problemen zitten, zullen we alles met gemak overwinnen, hoewel het aanvankelijk uiterst moeilijk lijkt te zijn.

Maar we moeten alle problemen oplossen en onder geen enkele voorwaarde proberen om ze te ontkennen.

From the Talk about Group and Dissemination 10/22/13

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: