Parasieten Of Slachtoffers Van De Maatschappij?

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (uit DailyLife): “Als je aandacht besteedt aan de tycoons uit Australië, de rent-seekers en de leidinggevenden van de bubbelklasse, bekruipt je de laatste tijd misschien wel een stijgend gevoel van paniek.”

“De werkplekken in Australië worden overspoeld door een nieuwe generatie onproductieve werknemers.…”

“Generatie Y werknemers hebben een hoge dunk van zichzelf, volgens 300 Australische financiële bazen die gepolst werden door personeelswerver Robert Half. Ze zeggen dat personeelsleden die jonger zijn dan 30 een overdreven en vaak onrealistische perceptie hebben ten aanzien van de waarde die ze aan een organisatie toevoegen.”…

“De generatie Y is een nachtmerrie op de werkplek, ze lijken nooit te doen wat je wilt, hebben altijd een voet tussen de deur, zijn meer berekend en ambitieus dan de ervaren witte boorden getrouwen van bedrijven die het goed doen in de westerse economie, nu steeds vaker in de oosterse economie.”

Mijn commentaar: Dit is een gevolg van de crisis van het egoïsme dat in het verleden succes behaalde maar nu ‘uitgeput’ is. Het is in elke leeftijdsgroep voelbaar. Er is geen motivatie meer, mensen hebben een nieuwe motivatie nodig in het leven. We kunnen het van de natuur leren. We kunnen het alleen voelen als we op de juiste manier met elkaar verbonden zijn.

Mensen worden niet meer gemotiveerd door concurrentie, angst, druk, etc. Alleen positieve emoties van verbinding, geven en liefde kunnen energie geven. Op het ogenblik is het nog niet zichtbaar, maar dit zal binnenkort als de enige bron van leven worden ontdekt.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: