Dragers Van Een Goede Methode

Dr. Michael LaitmanVraag: Hoe kunnen we aan organisaties van sociale diensten waarmee we samenwerken, uitleggen dat zij zonder ons geen resultaat zullen bereiken als zij zich de integrale methode eigen willen maken. Is het bijvoorbeeld mogelijk om hen te vertellen dat we een aantal unieke eigenschappen hebben of unieke kennis bezitten?

Antwoord: Jullie bezitten helemaal geen unieke eigenschappen. Jullie hebben simpelweg een collectief gecreëerd en maken daar deel van uit, daardoor worden jullie versterkt, via de integrale optelling van kennis, kracht en gevoel. Er zijn talrijke psychologische artikelen over dit onderwerp te vinden, er is geen sprake van mystiek of geloof. Dit zijn dus de eigenschappen die jullie bezitten. Zonder het collectief ben je niets. Als zij een dergelijk collectief niet hebben, zijn zij ook niets.

Het maakt niet uit hoe je met hen praat of waarop je je woorden baseert. Alles is uitsluitend van het volgende afhankelijk: hoe ontvangen zij innerlijke warmte van jullie. Als dat in hen zal gaan ontkiemen, als ze naar elkaar kunnen luisteren, met elkaar kunnen praten en met elkaar kunnen huilen – binnen hun cirkel – kun je rustig met hen werken, dan zullen zij begrijpen dat jullie de dragers zijn van een heel goede methode.

From Kab TV’s “Through Time” 9/17/13

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: