Je Ezel Dwingen Om Te Werken

Dr. Michael LaitmanVraag: Hoe kun je de juiste intentie vasthouden als je dissemineert via Internet, als het dus geen fysieke oefening is en een vriend je niet aan de juiste intentie kan herinneren?

Antwoord: Je bent bezig om het juiste materiaal via Internet te verspreiden. Daardoor zit je vanzelf op het goede spoor en in feite is er geen sprake van afleiding, tenzij je met opzet je aandacht laat afleiden.

Elk moment worden er verlangens in je wakker: om te surfen naar andere sites of om van je computer weg te lopen en iets anders te gaan doen. Als dat het geval is, moet je voor jezelf grenzen aangeven. Sluit je af voor alle externe bronnen zoals televisie en radio, zorg ervoor dat je geen toegang hebt tot andere websites zoals nieuwssites, verschillende entertainment sites, enz. Doe alles wat maar mogelijk is om het ‘beest’ beperkingen op te leggen zodat het niet wordt aangetrokken tot een andere plek, want er bestaat gewoon niets om je door aangetrokken te voelen. Sluit hem op in een kooi en dwing hem om te werken.

From the Daily Kabbalah Lesson 8/25/13, Question and Answers with Dr. Laitman

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: