India Wordt Bedreigd Door De Meest Ernstige Crisis In 20 jaar

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van Bloomberg): “De waarde van de Indiase roepie heeft een historisch dieptepunt bereikt. Door de bezorgdheid over recente stappen om de munt stabiliseren, zullen buitenlanders hun investeringsplannen heroverwegen, bovendien wordt er gespeculeerd dat de VS de komende maand de monetaire stimulus wil afbouwen. Obligaties en aandelen zijn gekelderd.”

Mijn commentaar: Het spook van de crisis verspreidt zich in alle mogelijke vormen over de hele wereld, niet alleen op financieel en economisch gebied, totdat het de hele mensheid ‘bewerkt’ voor een situatie waarin het noodzakelijk wordt om de houding van de mensheid naar zichzelf en naar de wereld volledig te herzien. Maar wij, de dragers van de methode van integrale educatie, moeten helpen om de wereld op vreedzame en snelle wijze de oorzaak van de verschijnselen te laten ontdekken en eveneens dat de enige manier om de crisis te overwinnen, bestaat uit integrale educatie.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: