“De VS Beperken De Minimumstraffen Voor Sommige Drugsdelicten”

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van BBC News): “De regering Obama heeft belangrijke veranderingen in het strafrechtsysteem bekend gemaakt: bij bepaalde drugsdelicten worden er geen verplichte minimumstraffen meer opgelegd.” Dergelijke straffen zullen niet meer worden opgelegd aan niet-gewelddadige drugscriminelen die geen deel uitmaken van bendes of drugskartels,” zo zei procureur-generaal Eric Holder in een toespraak.…”

“De opmerkingen van de procureur-generaal vertegenwoordigen een goede eerste stap in de richting van het terugdringen van de mislukte ‘oorlog tegen drugs’”, zei Tom Engell, voorzitter van de Marijuana Majority. ”

Mijn commentaar: In feite kunnen wij drugs niet aanvaarden als we het doel van de schepping, de openbaring van de Schepper, willen bereiken. Drugs zijn vijanden voor het opbouwen van een betere samenleving, het stichten van een gezin en het opvoeden van kinderen. In deze omstandigheden hebben we intelligentie, kracht en initiatief nodig, een verslaafde is al deze eigenschappen kwijt.

Maar als de regering de doelstelling heeft om de bevolking terug te dringen zodat er geen voortplanting meer plaats vindt, men niet lang leeft en passief is tijdens dat korte leven, zijn drugs goed en moeten ze verspreid worden. Om zulke onmenselijke gedachten over de regering te voorkomen, moet er tegelijkertijd een anti-rook campagne gevoerd worden….

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: