Straat Methamfetamine

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (uit de International Business Times): “In de massale economische ellende die Griekenland heeft overspoeld, zijn er vele slachtoffers gevallen onder de mensen die zich helemaal aan de onderkant van de Griekse samenleving bevinden – namelijk de daklozen van steden zoals Athene – door een goedkope nieuwe drug, sisa genaamd, beschreven als een soort ‘cocaïne voor de armen’….”

“Vreemd genoeg  weet niemand precies waaruit sisa is samengesteld, maar methamfetamine is zeker een hoofdbestanddeel.”

“Voor slechts één à twee euro ($1,29 à $2,58) per shot is het een aantrekkelijke koop voor de armen en/of daklozen die elke tijdelijke mogelijkheid aangrijpen om aan de grauwe realiteit te ontsnappen. …”

“… de high van sisa gaat gepaard met vreselijke gevolgen, zoals slapeloosheid, paranoia, hartaanvallen en agressief gedrag. Andere gemelde bijwerkingen zijn anorexia, hartkloppingen en angst.”

“Het wordt vaak vergeleken met cocaïne… Het is de drug van de straat, door particulieren thuis geproduceerd … “

“GreekReporter.com meldde dat de negatieve effecten van het gebruik van sisa onder de massa van de Griekse samenleving verspreid worden, doordat veel drugsverslaafden tot prostitutie gedwongen worden.”

Mijn commentaar: We zullen dit overal in Europa gaan zien, wanneer men niet tot bewustzijn komt. Zoals Mark Twain zei over Tom Sawyer: hij zou president worden als hij daarmee aan de strop kon ontsnappen. Dus, de wereld heeft twee keuzes voor de toekomst.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed