Miljarden Uitgeven Om De Werkloosheid Te Bestrijden

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van EUobserver): “De zeventien EU-leiders die op woensdag 3 juli in Berlijn bijeen kwamen, hebben 2 miljard Euro extra toegezegd voor een jeugd werkgelegenheidsplan dat tot dusver was geraamd op 6 miljard Euro.”

“De bijeenkomst in Berlijn was een top ‘drie-in-één’, zei de Duitse kanselier Angela Merkel tijdens de afsluitende persconferentie waarbij ook ministers van Werkgelegenheid, directeuren van arbeidsbureaus en vertegenwoordigers van grote op de EU-gebaseerde bedrijven aanwezig waren, de Europese rondetafel van industriëlen. …”

“Merkel zei dat het de bedoeling van de bijeenkomst was geweest om naar concrete voorbeelden te kijken die effectief zouden zijn wanneer overheden, die uitsluitend verantwoordelijk zijn voor het sociale- en arbeidswetgeving beleid, proberen de jeugd werkloosheid te verminderen. …”

“Maar voor een paar honderd jonge vakbondsleden uit Spanje, Portugal, Griekenland, Ierland, Polen en Frankrijk maakt weer een nieuwe bijeenkomst op hoog niveau niet veel uit voor de 5,6 miljoen werkloze jongeren in Europa.”

” ‘Europese jongeren hebben meer nodig dan de hete lucht van Merkel’, was op een spandoek te lezen bij het protest dat woensdag bij de kanselarij werd gehouden.”

“Iemand anders zei tegen de leiders dat het belangrijk was om te investeren in jonge mensen en niet in banken, een verwijzing naar de bailout banken in Spanje, die nu duizenden mensen op straat zetten, omdat er geen banen zijn en ze de hypotheek niet kunnen betalen.”

Mijn commentaar: De fondsen en kredieten worden gecreëerd met de bedoeling om door eigen mensen te worden ‘toegepast’. Maar nu laat niemand zich er meer door misleiden, niemand koestert zelfs meer de hoop dat er een oplossing voor de werkloosheid komt. Hoogstwaarschijnlijk zijn alle commentaren als grappen bedoeld. Het moment waarop de elite de uitzichtloze situatie begrijpt en zal luisteren naar de methode van integrale educatie als het middel om alle problemen op te lossen, hangt nu alleen nog af van de druk die door mensen uitgeoefend wordt.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed