“Meer Mensen Voegen Zich Bij Het Spaanse leger In Tijden Van Crisis”

Dr. Michael LaitmanIn het nieuws (van Expatica): “Het aantal aanvragers voor het Spaanse leger steeg vorig jaar met bijna 82 procent vergeleken met 2007 als gevolg van de werkloosheid tijdens de economische crisis, zo meldde het Spaanse dagblad El Pais dinsdag.

“Het leger kreeg 78.575 aanvragen in 2008, in 2007 bedroeg het aantal 43.036 aanvragen, waardoor het gemiddelde nu 3.42 aanvragers per vacature bedraagt, in het afgelopen jaar bedroeg het gemiddelde 1.73 aanvragers per vacature, zo tonen de officiële cijfers in El Pais aan.

“Spanje heeft de verplichte militaire dienst in 2001 afgeschaft en heeft momenteel 81.607 mensen in het leger.”

Mijn commentaar: Ongetwijfeld, zouden deze jonge mensen graag deel uitmaken van het systeem van integrale educatie en daarna leerkrachten en instructeurs worden. En hoe zit het met de miljoenen anderen, de werklozen en degenen die ten ondergaan, wat gebeurt er met hen…?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed