Koorzingen Heeft Een Gunstige Invloed Op De Gezondheid

Dr. Michael LaitmanIn het nieuws (van BBC News): ” Koorzangers harmoniseren niet alleen hun stemmen, ze synchroniseren ook het kloppen van hun hart, zo blijkt uit een studie. Onderzoekers in Zweden hebben de hartslagen van zangers gemonitord tijdens de uitvoering van verschillende koorwerken.”

“Ze ontdekten dat bij eenstemmige zang hun polsslag gelijktijdig begon te versnellen en te vertragen .…”

“De onderzoekers ontdekten eveneens dat koorzingen een algemene invloed heeft op de vertraging van de hartslag.”

“Dit was, zoals ze zeiden, ook een effect van geleide ademhaling…”

“De onderzoekers willen nu bestuderen of zingen van invloed zou kunnen zijn op onze gezondheid.”

“Er is onderzoek gedaan naar yoga ademhaling, wat hier nauw aan verwant is en ook naar geleide ademhaling, men heeft lange termijn invloed op de bloeddruk geconstateerd … en men heeft vastgesteld dat hierdoor de bloeddruk verlaagd kan worden.”

“Wij vermoeden dat koorzingen eveneens een gunstige invloed kan hebben.”

Mijn commentaar: Wanneer mensen met elkaar samenwerken, beginnen ze zich met elkaar te verbinden via hun organen, als één lichaam; wij kunnen dus patiënten behandelen door zieke en gezonde mensen bij elkaar te brengen.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed