Het Probleem Van De Behoefte

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van Reuters): “De G20 heeft zaterdag toegezegd om aan het belang van groei de voorkeur te geven boven bezuinigingen, met het doel om de mondiale economie die ‘te zwak blijft’ nieuw leven in te blazen en het stimuleringsbeleid zorgvuldig te hanteren, zodat het herstel niet teniet gedaan wordt door volatiliteit op de financiële markten. …”

“De VS heeft ervoor gekozen om een macro-economisch beleid te voeren dat economische groei en werkgelegenheid aanmoedigt en een fiscale correctie door te voeren zodra de vraag uit de particuliere sector sterk genoeg is om zich te handhaven. De G-20 erkent dat het belangrijk is om dit in balans te krijgen.”

Mijn commentaar: Er zal niet meer vraag komen, want dat behoort bij de crisis, de tendens is dat we op weg zijn naar een nieuwe formatie en de ‘smaken’ van de samenleving veranderen naar een toenemende onverschilligheid voor het buitensporige.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed